Tarih : 26.03.2017 - 10.04.2017
İçerik :
Metin, Döküman, Fotoğraf

Esnaflıkta 20.yıl ve İsnail Cüneyt Ildaş'ı Anma Sergisi

İsminden de anlaşılacağı gibi, ( Museum’un kurucusu ) Kerem Ildaş’ın esnaflık hayatının 20. yıldönümü ve ustası sıfatıyla rahmetli babasının anıldığı sergidir. 2017 itibariyle, esnaflıkla geçen 20 yıla dair hatıralardan seçkilerin, fotoğrafların, "Ahi" ödülü gibi, mesleki ödüllerin sergilenmesiyle düzenlenmiştir.

Not : www.museum.com.tr adresinde, “Bir küçük esnafın otobiyografisi” ismiyle bir yazı dizisi yayımlanmaya başladı. Haftalık mektuplar formatıyla yayınlanan yazı dizisiyle Kurucumuz Kerem Ildaş, 1997 yılında başlayan esnaflık serüvenini kendi ağzından aktarıyor. “Esnaflıkta 20.yıl ve İsmail Cüneyt Ildaş’ı Anma Sergisi” ndeki hatıra seçkileri de yeri geldikçe bu yazı dizisinde yeniden yayımlanmaktadır.

Light Gallery cannot find your image path: images/Sergiler/0007!

Free Lightbox Gallery